Eventyta

Vill ni hyra eventyta i Skäggetorp Centrum erbjuder vi er utmärkta möjligheter för detta. Vi har eventytor med stort kundflöde där ni på bästa sätt kan marknadsföra era tjänster eller produkter.

Pop-Up Store – Framtidens butik!

Vi kan erbjuda er möjlighet att hyra en pop-up store yta under en kortare period i en för tillfället ledig lokal eller bygga upp en kiosk på någon av våra allmänytor. Dessa två möjligheter erbjuder er att prova ert butikskoncept i Skäggetorp Centrum.

Pop-up store och kiosk är butiker som dyker upp under en kortare period för att sedan försvinna igen. Dessa skapar uppmärksamhet, ger kunderna en upplevelse av något nytt och spännande.

Bra att veta:

• En professionell presentation och skiss är en förutsättning för att vi ska kunna ta ställning till förfrågan.
• Skäggetorp Centrum förbehåller sig rätten att självständigt besluta om vilka aktörer som erbjuds plats.
• Intresset för eventytorna är stort, god framförhållning ökar förutsättningarna för att eventet ska kunna genomföras under önskad period.

Event och tillfällig försäljning:
Peter Särud, Skäggetorp Centrum

Telefon
0735-24 50 86
Skicka mail

Intresseanmälan för ny lokal

Skäggetorp Centrum är just nu mitt uppe i ett spännande utvecklingsarbete och vi ser därför fram emot att få din intresseanmälan på givande verksamhet att fylla våra lokaler med. Vi har ändamålsenliga lokaler både för kontor, service, och butiksverksamhet.
Fyll i nedanstående formulär så tar vi snart kontakt med dig för en vidare diskussion.

Din intresseanmälan kommer att behandlas av Alexander Barhanko, centrumledare hos Willhem i Linköping AB, Box 9109, 580 09 Linköping. Du kan även nå Alexander på tel: 013-327 03 08 eller skicka mail

Intresseanmälan

[ninja_form id=3]